NOV SLR BonusCard partner

S ponosom sporočamo, da se nam je pridružil nov SLR BonusCard partner – Vodne postelje DanAja d.o.o., ki je na Slovenskem trgu s svojimi 15 leti in številnimi zadovoljnimi uporabniki eno vodilnih podjetij na področju prodaje, montaže, vzdrževanja in servisiranja vodnih postelj. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran www.danaja.si.

Ob uporabi kartice vam želimo veliko lepih trenutkov, predvsem pa prihrankov….

Še naprej bomo veseli vsakega vašega priporočila za potencialnega novega partnerja….

vaš team SLR BonusCard

NOV SLR BonusCard partner

Z veseljem sporočamo, da se nam je pridružil nov SLR BonusCard partner – MEDICARE PLUS – diagnostični laboratorij. V času ko ljudje vse bolj spoznavamo, da premalo damo na preventivo našega zdravja je partner Medicare Plus prinesel v naš sistem dodano vrednost s katero lahko ob za zdravje minimalnem strošku naredimo veliko zase tako na preventivi, kakor tudi pri zdravljenju v kolikor so težave že nastopile. Nad ekipo mladih strokovnjakov in njihovim odnosom boste zagotovo navdušeni. Ker smo storitve Medicare plus tudi že sami preizkusili in kar je najpomembneje so sadovi njihovega dela že vidni partnerja osebno priporočamo.

Ob uporabi kartice vam želimo veliko lepih trenutkov, predvsem pa prihrankov….

Še naprej bomo veseli vsakega vašega priporočila za potencialnega novega partnerja….

vaš team SLR BonusCard

KAKO DO KARTICE SLR BonusCard

Veseli nas, da v vse večjem številu prepoznavate dodano vrednost kartice popustov in ugodnosti SLR BonusCard. Izbor partnerjev se širi iz dneva v dan, seveda ste zato zaslužni tudi vi, ki nam posredujete vaše predloge. Pri izboru naših partnerjev, smo zelo previdni, saj največji povdarek pri izbiri partnerjev dajemo kvaliteti storitev in izdelkov, zato nam ne zameriti, ko s kom, ki ste ga predlagali, ne sklenemo pogodbe. Prav tako ne sklenemo pogodbe s partnerjem dejavnosti, ki je že pokrita.

Imetnik in uporabnik kartice SLR Bonus Card lahko postanete na več načinov:

  • ob sklenitvi kateregakoli zavarovanja pri zavarovalni aganciji Toplak zavarovalno zastopanje, dobite kartico SLR BonusCard brezplačno (info@zavarujse.si, 051/ 33 22 23)
  • spremljajte našo spletno stran, FC stran BonusCard, FC skupino BonusCard in z malo sreče lahko brezplačno dobite SLR BonusCard ali katero od nagrad naših partnerjev
  • do konca meseca Oktobra lahko kartico SLR BonusCard kupite po promocijski ceni 19,90 Eur (redna cena 49 Eur) – dodatne informacije in naročila na info@slr.si.

Ob uporabi kartice vam želimo veliko lepih trenutkov, predvsem pa prihrankov

Še naprej bomo veseli vsakega vašega priporočila za potencialnega novega partnerja….

vaš team SLR BonusCard

Pričeli smo z vpisom in predstavitvijo naših skrbno izbranih partnerjev, ki bodo vse imetnike kartic popustov in ugodnosti SLR BonusCard razvajali s svojimi kvalitetnimi storitvami. Razen kvalitetne storitve pa boste ob tem deležni še najrazličnejših ugodnosti, popustov in posebnih akcij. Ker kot so že nekdaj rekli “priložnost zamujena, ne vrne se nobena”, vas vabimo da nas redno spremljate, kartica SLR BonusCard pa naj postane vaš redni spremljevalec. Spremljajte predstavitve naših partnerjev, ki bodo potekale postopoma in ob tem s pravilnim odgovorom na zastavljeno vprašanje in malo sreče pridobite kakšno lepo nagrado naših partnerjev ali našo kartico SLR BonusCard. Med vsemi sodelujočimi pri predstavitvah naših partnerjev, ki bodo pošiljali odgovore na vprašanja ali se udeležili predstavitvenih dogodkov, ki jih z našimi partnerji organiziramo za vas, pa bomo konec Oktobra izžrebali še posebno nagrado – Vikend najem apartmaja v Čatežu.

S partnerjem FONTANA VIN – POSESTVO SONČNI RAJ  smo pripravili nagradno vprašanje, ki vam z malo sreče lahko prinese lepe nagrade: 1 nagrada – paket degustacijski kozarec vinske fontane + Zipline, 2 in 3 nagrada 1 x vožnja z Zipline, 4 in 5 nagrada 1 x konopljin čaj in 6 – 10 nagrada 1 x kartica SLR BonusCard.
Žrebanje nagrad se bo odvijalo 30.08.2020 na Fontani vin v Vodolah s pričetkom ob 15 uri. Vsi, ki se boste udeležili žrebanja pa boste lahko na mestu samem dobili kartico popustov in ugodnost SLR BonusCard po posebni promocijski ceni 9,90 Eur, ki si jih boste lahko delno ali v celoti povrnili že isti dan ob koriščenju popusta ob nakupu paketa Kozarec fontane vin + Zipline ali izdelkov posestva sončni raj, zato vsi vabljeni in se vidimo 30.08.2020 ob 15 uri na posestvu SONČNI RAJ. Prosimo da svojo udeležbo najavite v komentarju z besedo PRIDEM ali ob odgovoru na nagradno vprašanje: KOLIKOKRAT LAHKO NA FONTANI DEGUSTIRATE (POLNITE) VINO Z ENIM ČIPIRANIM KOZARCEM?
V žrebanju bodo sodelovali vsi pravilni odgovori, prejeti do 29.08.2020.

IZPOSTAVLJENI PARTNERJI

AMZS

MEDICARE PLUS

Apartma v Čatežu

Vinska fontana

Avtohiša Lunežnik