Zanesljivi izvajalci z zanesljivimi referencami

INFO PODJETNIK

Potrebujete zanesljivega izvajalca ali mojstra za določeno storitev, pa le tega med množico ponudnikov ne želite iskati sami, ter z tem zapravljati časa, energije, ob tem pa tvegati da izbran ponudnik svojega dela ne bo opravil korektno?

Za vas

IMAMO REŠITEV!

Naša ekipa za vas, glede na vaše potrebe, iz našega seznama potrjenih in zanesljivih ponudnikov izbere ustreznega izvajalca/e ter vam priskrbi ponudbo za izvedbo del. Vsi naši partnerji so potrjeni in izkušeni izvajalci, ki vas ne bodo razočarali!

Postopek

IZBORA IZVAJALCA

POVPRAŠEVANJE

Na podlagi vašega povpraševanja naša ekipa prične z postopkom izbora ustreznega izvajalca ali izvajalcev, ter jih konktaktira.

KONTAKT IZVAJALCA

Izvajalca/e osebno kontaktiramo, mu predstavimo zahtevano storitev in podrobnosti le te, ter se dogovorimo za pripravo konkretne ponudbe.

PONUDBA

Posredovane ponudbe pregledamo in ob izpolnjevanju pogojev ter ustreznosti le te posredujemo vam, z našim priporočilom ter vsemi potrebnimi informacijami o izvedbi del

IZVEDBA DEL

Izvajalec v dogovorjenem terminu pride na dogovorjeno lokacijo, ter izvede dogovorjena dela oz storitve.

Kontaktirajte nas in pridobite ustrezne ponudbe

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nas kontaktirajte v povezavi z želenimi storitvami ali deli in naša ekipa bo dala vse od sebe da vam priskrbi ustreznega ter kvalitetnega izvajalca ki bo le te opravil na profesionalnem nivoju za korektno ceno. Po potrebi opravimo tudi obisk stranke.